Komeetta huijannut erotuomari säännöllisesti tavoite!

Se oli hetki, joka vaikutti merkittävästi tiistain ottelun jääkiekko extraleague kotimaisten Pilsen ja Brno. Alle yksitoista minuuttia ennen loppua normaalia peliaikaa vstřelila Komeetta kunto 1:1 tavoite, mutta erotuomari ei tunnista. Komissio tuomareiden tänään todettiin, että tärkein välittäjänä Roman Vapaus oli väärässä ja pysähtyi hänen toimintaansa neljästä kilpailukykyinen kaksintaistelut.

Hyökkääjä Komeetta Vojtěch Němec toi kiekko selän takana Matteuksen Machovského, erotuomari ensimmäinen osoitti tavoite merkki tavoite, myöhemmin kuitenkin, kun keskinäistä neuvonpitoa on ottanut tuomiosta takaisin.

Syy? Koettu asema forvarda Brno Marcela Haščáka prässi. Mutta komissio välimiesmenettelyn Betsafe bonus perusteella videomateriaalia päätellä, että Haščák saada prässi kun kiekko on ylittänyt maaliviivan. Slovakian hyökkääjä vielä ei vaikuttanut edellisen brankářův leikkaus.

“Johtuen siitä, että virhe kirjaamaton tavoite oli merkittävä ja suora vaikutus lopputulokseen ottelun, rangaistaan komissio, päätuomari Rooman Vapautta estämällä toimintaa neljä extraligová ottelu, joka on jo siirretty,” se sanoo antoi julkilausuman.

Valmentaja Komeetta Libor Zábranský ja hänen maksut välittömästi yritti ref Vapaus puhua, onko se koko tilanne katsoa videon. Kuitenkin näissä tilanteissa, erotuomari voi käyttää.

“Yhteistyö johdon kanssa liigan tutkimme sitä, niin että se voidaan käyttää Nordicbet video laajennettu koskemaan muita kiistanalainen tilanne,” sanoi tässä yhteydessä, että komission puheenjohtaja tuomarit tšekin jääkiekkoliitto Vladimír Šindler.

Sen sijaan päästivät tavoite päinvastoin Haščák sai kahden minuutin rangaistusta pahoinpitelystä, koska Machovského hyökkäsi prässi ja konflikti ei yrittänyt estää sitä. Tässä suhteessa on seurannut erotuomari sääntöjen mukaisesti Betsson määrätä rangaistus ei ole merkitystä, onko levy jo ylittänyt maaliviivan.

Oikein erotuomari päätti jopa ei-tunnustamisen tavoite isännät 14. minuutin, koska video on selvää, että Haščák otti kantaa prässi ennen kuin hänet on ilmainen levy ja syyllistynyt rikkomukseen, asema hyökkäävä pelaaja maalialueella.