Finland

Vedon päästä seuraavalle kierrokselle, kun osallistujat tapaavat useita kertoja, jos muutos järjestyksen pelejä aloilla joukkueiden (osallistujat), vedot pysyvät voimassa. Jos jokin löytyneistä ei tapahdu tai keskeytyy, tai jos tulos ensimmäisen ottelun on muutettu, lähtö määräytyy todellisten lähdön joukkue (osallistuja) seuraavalle kierrokselle. Jos mitään otteluita ei ole tapahtunut – kertoimet tällaisen vedot hyväksytään yhtä kuin “1”.
Jos osallistuja ilmoitettu kilpailuun jostain syystä (vamma, epääminen jne) voi sitä loppuun tai osallistua kilpailuun (jos se on tässä vaiheessa ole keskeytetty) vetoja seurauksena osallistujan pidetään voimassa: voittavat jos tulos saavutetaan ja menettää, kun tulosta ei ole saavutettu (ellei toisin mainita viiva). Esimerkiksi veto voitto tennis-pelaaja menettää, ja hänen poissaolonsa 1/8 finaaliin – voittavat, jos urheilija on poistunut, koska vahinkoa ennen kisaa.

Eri vedonlyönnin voi tarjota muita vedonlyönti.
Joka tapauksessa, ennen kuin aloitat vedonlyönti on tarpeen tutkia huolellisesti sääntöjen valitun vedonvälittäjä.

Lue myös artikkeli Tyypit vedot vedonlyönnin ja Forms kertoimet

Lähes kaikki kotimaisten ja ulkomaisten vedonlyönnin tarjoavat vetoja kolmenlaisia tapahtumia:

Single (yhden vedon, single) – veto tuloksista erillinen tapahtuma.
Palkinnon “single rate” on tuote määrän veto tuloksista oman nykyisellä tapahtumia.

Esimerkki yhden vedon:

Team 1 Team 2 Wins 1 Draw Victory 2 x Milan Baijeri 2,1 3,0 3,75

Oletetaan, että panostat $ 100 voittaa Bavaria. Kertoimet ovat voittaa Bavaria – 3.75. Maksu voitto Baijerin on 100 * 3,75 = 375. nettotulos: 375 (maksu) – 100 (rate) = $ 275

“Express” – vetoa tuloksista useiden samanaikaisten ennusteen tapahtumia riippumattomia toisistaan.
Saa palkinnoksi “Express” on tuote, tarjousten määrä on “Express” kerroin saadaan kertomalla kertoimet kaikkien tulosten tapahtumien sisältyvät Express. “Express” voi sisältää mitä tahansa ei-vuorovaikutuksessa tapahtuman tuloksia tahansa urheilua. “Express” katsotaan voitti jos ennusti oikein kaikki poikkeuksetta tapahtuneisiin sitä. Menettää yksi tuloksista menetät koko panoksen tätä tyyppiä.

Esimerkki Express:

Team 1 Team 2 Wins 1 Draw Victory 2 X
Milano Baijeri 2,1 3,0 3,75
Roma Manchester Yu 2.7 3.1 2.7
Chelsea Valencia 3,3 1,67 5,74

Oletetaan, että panostat $ 100 ilmaista, joka koostuu kolmesta tuloksiin: Bayern voittaa, voittaa Manchester U., Chelsea – Valencia – piirtää. Kertoimet voittaa tuloksiin sisältyy Express, kerrottuna: 2,1 x 2,7 x 3,3 = 18,71. Osingot, jos järjestetään, kaikki valitut tulokset ovat: 100 x 18.71 = $ 1871 lukien nettokasvu (netto määrästä veto): $ 1771.
Joissakin toimistoissa tietynlaisia pikajunat bonuksia (kun tietty loppuratkaisu kerroin).